За нас

Качество, модерност и естетика – Alasta, един от водещите производители на огледала и стъклени изделия в Европа.

ОПИТ

Ние сме фирма с дългогодишен опит. Най-доброто доказателство за нашата иновативност и бързина на развитие са придобитите умения и създаването на собствени тенденции, които ни изведоха на водеща позиция сред продавачите на пазара на стъкло в цяла Европа.

Благодарение на непрекъснатите инвестиции в най-новите технологии и най-добрите налични материали, ние разполагаме с модерен машинен парк за производство и обработка на стъкло. Доказаните системи за управление на производството ни позволяват да обработваме поръчките в много кратки срокове. Високо специализираните служители гарантират, че елегантните продукти се доставят безопасно на нашите взискателни клиенти.

ПРОЗРАЧНОСТ

Ние се характеризираме с открита комуникация с клиента. При поискване можем да изработим индивидуален продукт с всякакъв размер. Искаме да представим на нашите клиенти по професионален начин възможностите за използване на стъклото в съвременната архитектура. Работим не само с физически лица, с удоволствие ще приемаме поръчки на едро като част от сътрудничеството B2B (Business to business).

Моля свържете се:

Tel .: +48 538 012 767

Email: service@alasta.de

ФОКУС

Нашите водещи продукти са LED огледала.

Наличните аксесоари, като часовници, метеорологични станции или Bluetooth високоговорители, ще превърнат нашите продукти от обикновено огледало в практичен, функционален инструмент и декорация. За да персонализирате външния му вид във всяка баня, сме подготвили пълна колекция от десетки модели и цветове на подсветката. “Вашият комфорт е нашата страст” е основният девиз на нашата фирма.

200 000+ ПРОИЗВЕДЕНИ ОГЛЕДАЛА
70+ РАБОТНИЦИ
14 СТРАНИ
99% ПОЛОЖИТЕЛНИ ОТЗИВИ

ПРОИЗВОДСТВО

Преди да бъде опакован, всеки продукт преминава през поне 9 пункта за контрол на качеството. Благодарение на това можем да сме сигурни, че продуктът ще отговори на очакванията на всичките ни клиенти.

Нашето производството се основава на ESG стъкло. Това е закалено стъкло, което се използва в области, в които здравината е ключов елемент. Тази здравина се отнася за фактори като компресия и разтягане, удар, надраскване, звукови вълни и други вибрации, както и за резки температурни колебания. Усилените витрини ги правят по-безопасни. След като премине границата на устойчивост, стъклото се разбива на малки парчета, с които е много трудно да се нараните.

ОФЕРТА

Освен класическите огледала и огледалата със задна подсветка произвеждаме специални изделия с впечатляващ 3D дълбочинен ефект. Те са идеални за малки помещения, тъй като оптически уголемяват интериора много по-добре от останалите огледала. Нестандартното използване на LED конфигурациите създава уникално визуално изживяване и невероятна атмосфера.

Нашата оферта включва също така производство на: стъклени рафтове за огледалата в банята; маси със стъклени плотове с принт за всекидневната и закалени кухненски панели с принт по избор на клиента.